Kompanija Rokšped d.o.o. osnovana je 1992. godine sa sjedištem u Podgorici. Tokom dvije decenije uspješnog  poslovanja i intenzivnog razvoja Rokšped je postao lider u svim svojim djelatnostima. Rokšped grupacija trenutno broji preko 1.200 zaposlenih, a imajući u vidu povećanje obima poslovanja u planu je zapošljavanje ambicioznih i vrijednih ljudi koji će svojim kvalitetima doprijenijeti daljem razvoju poslovanja.

 

Poslovna jedinica Rokšped Auto Centar je jedini ovlašćeni diler i serviser u Crnoj Gori za vozila marke Volkswagen, Audi i SEAT. Pored prodaje novih automobila Rokšped Auto Centar je prisutan i kao predstavnik Weltauta, koji je najpoznatiji evropski lanac za prodaju polovnih vozila. U sklopu auto centra posluje Rokšped Rent a car koji je početkom 2012. godine postao dio internacionalnog lanca National i Alamo rent a car.

 

Za PJ Rokšped Auto Centar –VW Centar, Podgorica oglašavamo sljedeće slobodno radno mjesto:



SEKRETARICA



Uslovi:

  • SSS;
  • Profil opšti, bez obzira na radno iskustvo;
  • Potrebno poznavanje rada na računaru (Microsoft Office);
  • Potrebno znanje engleskog i/ili njemačkog jezika.



Ako ispunjavate gore navedene uslove i želite pravu šansu za  dokazivanje i napredovanje, dostavite svoju radnu biografiju putem opcije KONKURIŠITE NA OGLAS. Mi Vam nudimo odlične uslove rada, punu podršku, kao i mogućnost da iskažete i unaprijedite svoje profesionalne sposobnosti.

 


Ovaj oglas je istekao i poslodavac više ne prima prijave putem portala.