HYGIENE SYSTEMS MNE doo je generalni uvoznik i zvanični distributer brendova više svetskih proizvođača iz oblasti profesionalne higijene. Tork, Tana, KIEHL KAW, Vermop, 3M, Nilfisk i Paxxo, Elektrolux. su neki od njih.

Ti programi se odnose na sistemsko održavanje higijene u prostorima sa izraženom frekventivnošću ljudi. Mašine za čišćenje, hemijska sredstva, papirna galanterija, kolica za čišćenje sa profesionalnim mopovima, otirači, kao i proizvodi za zaštitu na radu, postali su standard bez koga je danas nezamislivo obavljati bilo kakav posao.

Više o kompaniji na veb-sajtu: www.hygienesystem.com.

Potreban nam je:

Magacinski radnik-Dostavljač robe
1
izvršilac

Opis posla:

  • Prijem robe;
  • Dostava robe;
  • Montiranje dozirnih uredjaja.

Kandidati koji ispunjavaju uslove konkursa biće pozvani na prvi krug razgovora. Radi lakšeg raspoznavanja kandidata, potrebno je da CV sadrži i sliku. Prijave slati na e mail adresu: mradovic@hygienesystem.me  ili putem opcije KONKURIŠITE NA OGLAS

Za sve dodatne informacije kontakt tel: +382 69 07 10 22

* Prijavljivanje na oglas vrši se klikom na dugme "Konkurišite na oglas", na e-mail, poštansku adresu, e-mail adresu ili putem linka ukoliko su oni navedeni u tekstu oglasa. Prekoveze.me ne vrši postupak selekcije i odabir kandidata već je to u nadležnosti poslodavca. Odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog.