Mikrokreditna finansijska institucija “Monte Credit” DOO Podgorica, kao dio internacionalne grupacije Vision Fund International-a, posluje na finansijskom tržištu Crne Gore već više od 20 godina. Naša osnovna poslovna aktivnost jeste pružanje finansijske podrške našim klijentima, stvaranjem osnova za bolji život i kreiranjem održive preduzetničke aktivnosti u cilju dugoročnog rasta i razvoja.

MFI “Monte Credit” DOO Podgorica u okviru Službe za finansijske i računovodstvene poslove,  raspisuje oglas za poziciju:

Računovođa
 
Mjesto rada: Podgorica

Ključne odgovornosti:
Računovođa je odgovoran za kompletne procese knjiženja u računovodstvenom sistemu MFI Monte Credit-a. Vrši pripremu relevantnih izvještaja u skladu sa regulativom i internim aktima MFI Monte Credit-a. Učestvuje u pripremi godišnjih planova i budžeta kroz pružanje relevantnih računovodstvenih informacija. Stara se da se usvojene politike i procedure u MFI Monte Credit-u koje se odnose na računovodstvo i finansije adekvatno primjenjuju.

Potrebne kvalifikacije:
  • Visoka stručna sprema – VII stepen Ekonomski fakultet
  • Prethodno radno iskustvo na računovodstvenim poslovima minimum 2 godine;
  • Poželjno znanje engleskog jezika;
  • Spremnost na usavršavanje znanja i vještina.
Ukoliko ste zainteresovani pošaljite svoj CV na mail adresu: hroffice@montecredit.me ili putem opcije KONKURIŠITE NA OGLAS.

Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor.

Krajnji rok za podnošenje prijava je 21. 04. 2024. godine.

Ovaj oglas je istekao i poslodavac više ne prima prijave putem portala.